error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je mediation in Boskoop?

Ben je van plan te scheiden? En kom je uit de omgeving Boskoop? In dit geval zou een onafhankelijke vertrouwenspersoon uitkomst bieden. Scheiden onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden soepeler verloopt. Tijdens een ruzie bij een koppel, wanneer scheiden de enige juiste oplossing is, kan passende mediation hulp zijn. Er zijn een paar punten waar op gefocust dient te worden als je mediation uitzoekt.

De verdeling van de schuld, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, visitatie, de inboedel verdeling, sentimentele spullen verdelen, een ouderschapsplan, en andere regelingen over de voogdij.

Vergeet niet dat mediation tevens bij andere problemen helpt. Om een paar voorbeelden te geven; problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke ruzie, geschillen met de buren of een conflict binnen de familie.

Een mediator als hulp bij de scheiding in Boskoop

Dit zijn een paar aandachtspunten. Mediators en advocaten hebben andere doelen. Een advocaat is erop gefocust het meest gunstige voor de opdrachtgever te regelen. Bij mediation gaat het juist om er samen uit komen. Mediation zal helpen met het in kaart brengen van de middenweg. Hierdoor kan het proces snel worden afgerond.

Hoeveel kost een mediator in Boskoop?

Een veelgestelde vraag; hoeveel gaat dit kosten? Offerte ondersteunt met het uitzoeken van een ervaren mediator. Mediators in de buurt van Boskoop vergelijken via deze website is makkelijk. Dien je keuzes in op ons aanvraag formulier en wij brengen je in contact met mediation bedrijven uit jouw buurt.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Snelle reactie na online aanvraag; binnen het uur verschillende berichten zowel telefonisch als per mail/whats app ontvangen.

Geen toelichting

Geen toelichting

prima, veel reacties gekregen op onze aanvraag

Allen hebben gereageerd. En dat is zeer positief.

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Echtscheiding met hypotheek

Ik ben bezig mijn ex te ontslaan van de hypotheek. Hier is een convenant voor nodig omdat we een dochter hebben. We zijn niet getrouwd en gaan gewoon goed met elkaar om en willen alles netjes regelen

Aangevraagd op 25-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

alimentatie vaststellen

Ik ben inmiddels 11 jaar geleden gescheiden en hertrouwd. Het conflict betreft de hoogte van alimentatie voor het jongste kind die binnenkort 18 jaar wordt. Ik krijg dan geen kinderalimentatie en kinderbijslag meer terwijl mijn kosten gelijk blijven. Ik wil graag weten of het redelijk is dat ik een klein stukje van de kinderalimentatie aan mijn dochter vraag voor kost en inwoning.

Aangevraagd op 20-09-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Juridisch advies

Scheiding is al achter de rug, voor de evaluatie hebben we juridisch advies nodig. Er zijn 2 onderwerpen die we graag van elkaar gescheiden houden: 1. Pensioenverevening: We hebben elkaar beloofd hier nog verder over te spreken, e.e.a staat al beschreven in het samenlevingscontract en convenant maar hierover bestaat een meningsverschil. 2. Periodieke evaluatie: ouderschapsplan en herberekening kinderalimentatie. Hierbij graag vastleggen welke kosten er betaald dienen te worden van kinderalimentatie, is nu te vaag. Is het mogelijk de prijs voor de verschillende gesprekken te specificeren in de offerte?

Aangevraagd op 27-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Opstellen ouderschapsplan

Hulp bij opstellen ouderschapsplan en afwikkelen relatie.

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Familie mediation

Mijn zoon en schoondochter wonen met 3 kinderen. Daar zijn geen familie mediators gevestigd. Ik ken van beide kanten de situatie heel goed. Ik zie ook dat er geen echte familie mediation plaatsvindt, mijn zoon praat nu over scheiding, terwijl we al 2 jaar aan het tobben zijn zonder resultaat. Ik wil graag een gesprek met een familie mediator. Ik kan dan de situatie uitleggen en we kunnen samen de mogelijkheden verkennen. Uiteraar wil ik dat eerste gesprek ook betalen.

Aangevraagd op 01-08-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Echtscheiding mediation

wij zoeken mediation bij een echtscheiding en tegelijkertijd ook een financieel adviseur om te kijken wat er mogelijk is

Aangevraagd op 25-06-2018 door een klant in Alphen aan den Rijn

Mediation met ouderschapsplan

Onregelmatig werk van beide partijen en 2 kinderen van 4 en 7 jaar.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer