error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Aan het zoeken naar mediation in Blerick?

Willen jullie scheiden? Hier kan een onafhankelijke vertrouwenspersoon uit de omgeving Blerick van toegevoegde waarde zijn. Uit elkaar gaan met begeleiding van een mediator zorgt ervoor dat het proces soepeler gaat. Bij een onenigheid bij een koppel, wanneer uit elkaar gaan de enige goede oplossing lijkt te zijn, zou een bekwame mediator het geschil voor jullie kunnen oplossen. Er zijn een paar punten waar je op kunt letten bij het zoeken naar een mediator.

  • De rest-schuld verdelen
  • Kinderalimentatie
  • Hypotheek afwikkelen
  • Afspraken over omgang
  • Verdeling van de inboedel
  • De verdeling van de spullen met emotionele waarde
  • Het ouderschapsplan opstellen
  • Eventuele andere afspraken met betrekking tot de kinderen

Weet dat een mediator tevens bij andere zaken helpt. Een paar voorbeelden: problemen met de arbeidsrelatie, conflicten op de zaak, conflicten met de buren of een familieconflict.

Hoeveel kost mediation in Blerick?

Wat kan ik voor een factuur verwachten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte.nl kan je bijstaan bij het vinden van een geschikte mediator. Een mediator in de buurt van Blerick vergelijken via Offerte.nl gaat snel. Dien je gegevens in via onze website, wij brengen je in contact met mediation experts bij jou in de buurt.

Mediation bij een scheiding in Blerick

Er zijn enkele punten van focus. Mediators en advocaten hebben niet hetzelfde beroep. De focus ligt bij een advocaat op een zo goed mogelijke deal krijgen voor de wederpartij. Mediation is gericht op oplossingen. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Hierdoor kan het proces snel worden geregeld.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

We werken nog niet zo lang met Offerte.nl, maar de ervaring tot nu toe is heel positief. Goede service, geen verborgen kosten en nu al nieuwe klanten!

prima!

Goed en snelle terugkoppeling

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 22-09-2018 door een klant in Venlo

Mediator nodig

Relationeel conflict