error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je een mediator in Bergum?

Zijn jullie aan het scheiden? Hier kan een neutrale middelaar uit de omgeving Bergum uitkomst bieden. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepeler gaat. Bij een conflict bij een stel, wanneer scheiden de enige goede uitkomst lijkt te zijn, kan een mediator met relevante ervaring het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn een aantal zaken waar je naar kunt kijken als je mediation uitzoekt.

Het samenstellen van een ouderschapsplan, de inboedel verdeling, omgangsafspraken, de verdeling van de schuld, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Wist je dat een mediator ook bij andere problemen uitkomst beidt. Een paar voorbeelden; ruzie op de werkvloer, zakelijke onenigheid, burenruzies en problemen binnen de familie.

De kosten van mediation in Bergum

Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; hoeveel gaat dit kosten? Offerte.nl ondersteunt je graag bij het zoeken van goede mediation. Een mediator in de buurt van Bergum contacten via deze site gaat eenvoudig. Dien je gegevens en voorkeuren in via ons formulier, mediators die in jouw regio actief zijn gaan contact met je opnemen.

Mediation om te helpen bij scheiden in Bergum

Dit zijn enkele punten van focus waar je je bewust van moet zijn. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Advocaten proberen het meest gunstige voor de opdrachtgever te krijgen. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Op deze manier kan het proces snel geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Prima. Snelle reactie van 4 bedrijven die hun offerte aanbieden. Geen verdere spam.

Geen toelichting

Hele snelle reactie en goede intake gehad.

Contact met voldoende aanbieders gekregen waardoor een keuze kunnen maken welke het best bij ons past.

prima!

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-02-2019 door een klant in Smallingerland

Advies gezocht

Echtscheiding, getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, eigen bedrijf, 4 kinderen en koopwoning op beiden hun naam.