error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Zoek je een mediator in Bergum?

Zijn jullie aan het scheiden? Hier kan een neutrale middelaar uit de omgeving Bergum uitkomst bieden. Uit elkaar gaan onder toezicht van een mediator kan ervoor zorgen dat de scheiding soepeler gaat. Bij een conflict bij een stel, wanneer scheiden de enige goede uitkomst lijkt te zijn, kan een mediator met relevante ervaring het geschil voor je kunnen oplossen. Er zijn een aantal zaken waar je naar kunt kijken als je mediation uitzoekt.

Het samenstellen van een ouderschapsplan, de inboedel verdeling, omgangsafspraken, de verdeling van de schuld, kinder-alimentatie, hypotheek afwikkeling, inventarisatie van spullen met sentimentele waarde en de verdeling daarvan en andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen.

Wist je dat een mediator ook bij andere problemen uitkomst beidt. Een paar voorbeelden; ruzie op de werkvloer, zakelijke onenigheid, burenruzies en problemen binnen de familie.

De kosten van mediation in Bergum

Een vraag waar wij je mee kunnen helpen is; hoeveel gaat dit kosten? Offerte.nl ondersteunt je graag bij het zoeken van goede mediation. Een mediator in de buurt van Bergum contacten via deze site gaat eenvoudig. Dien je gegevens en voorkeuren in via ons formulier, mediators die in jouw regio actief zijn gaan contact met je opnemen.

Mediation om te helpen bij scheiden in Bergum

Dit zijn enkele punten van focus waar je je bewust van moet zijn. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Advocaten proberen het meest gunstige voor de opdrachtgever te krijgen. Samen tot een oplossing komen is waar mediation voor staat. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Op deze manier kan het proces snel geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Mediator heeft gelukkig de verstandhouding tussen mij en mijn ex weer op normaal niveau kunnen krijgen. En kan zodoende mijn kinderen weer zien.

Geen toelichting

Goed. Snelle respons. Vanuit uw netwerk mediator aangesteld.

Niks dan lof over Offerte.nl De mediator heeft ons uitstekend begeleid met het arbeidsconflict tussen mij en mijn werkgever.

Geen toelichting

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 03-02-2019 door een klant in Smallingerland

Advies gezocht

Echtscheiding, getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, eigen bedrijf, 4 kinderen en koopwoning op beiden hun naam.

Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer