error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je een mediator in Berghem?

Wil jij uit elkaar gaan? Hierbij kan een neutrale vertrouwenspersoon uit de omgeving Berghem het proces versoepelen. Uit elkaar gaan onder begeleiding van een mediator kan ervoor zorgen dat het scheiden soepeler gaat. Gedurende een onenigheid in een relatie, wanneer uit elkaar gaan de enige juiste oplossing lijkt, kan de juiste mediation een oplossing zijn. Er zijn belangrijke zaken waar je op moet letten bij het zoeken naar een mediator.

  • Als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt
  • Kinderalimentatie
  • Het afwikkelen van de hypotheek
  • Afspraken over omgang
  • De spullen verdelen
  • Het in kaart brengen en toewijzen van spullen met sentimentele waarde
  • Samenstelling ouderschapsplan
  • Andere afspraken die betrekking hebben op de kinderen

Wist je dat mediation ook bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Onder andere; problemen met de arbeidsrelatie, zakelijke geschillen, burenruzies of een familieconflict.

Hoeveel gaat een mediator in Berghem kosten?

Wat kost het, zul je je afvragen. Offerte kan je ondersteunen met het kiezen van een goede mediator. Mediators uit Berghem vinden via deze website gaat vlot. Dien je voorkeuren in via ons aanvraagformulier en mediation bedrijven uit je regio gaan contact met je opnemen.

Mediation als hulp bij het scheiden in Berghem

Je hebt enkele aandachtspunten. Advocaten en mediators zijn niet hetzelfde. Een advocaat focust zich op de beste deal krijgen voor de wederpartij. Mediation staat voor samen tot een oplossing komen. Een mediator kan voor de gulden middenweg zorgen. Als dat is afgerond kunnen de partijen focussen op de toekomst. Lees hier meer over wat een scheiding kost.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Na de aanvraag online zijn we direct heel goed benaderd. Heeft voor ons in dit geval super gewerkt.

handig om zo op korte termijn de juiste mediator te vinden

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Voldoende goede offertes gekregen, resultaat bereikt. Contact met medewerker echter dramatisch. Zij wilde een vraag stellen, maar accepteert niet dat het even niet uitkomt. Belt niet terug ook niet op verzoek van mij.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen