error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Axel?

Zijn jullie uit elkaar aan het gaan? In dit geval kan een onpartijdige bemiddelaar uit de omgeving Axel de oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator waarborgt dat het scheiden soepeler gaat. Tijdens een onenigheid bij een koppel, wanneer scheiden de enige juiste uitweg lijkt, zou passende mediation verlossing bieden. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, afspraken met betrekking op de omgang, de inboedel inventariseren en verdelen, de verdeling van de spullen met emotionele waarde, ouderschapsplan samenstelling, en eventuele andere kind gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation ook bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Onder andere; arbeidsconflicten, zakelijke ruzie, geschillen met de buren of familieruzie.

Wat kost mediation in Axel?

Wat gaat mediation kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte kan je assisteren bij het zoeken van geschikte mediation. Mediators uit Axel contacten via deze site gaat snel. Voer je wensen in via ons aanvraagformulier, mediators bij jou uit de regio gaan contact opnemen.

Een mediator om te helpen bij het uit elkaar gaan in Axel

Er zijn enkele punten van aandacht. Het beroep advocaat is niet hetzelfde als mediator. Een advocaat is erop gefocust de beste deal voor de partij waar zij voor werken te regelen. Een mediator draait het altijd om er samen uit komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Hierdoor kan het proces in rap tempo geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

Geen toelichting

Goede ervaring, we kregen gelijk bericht. En waren er al snel uit.

Was goed en begrijp baar zeker een aanrader je word heel snel gebeld en netjes geholpen

Jullie site werkt tè goed. Ik heb zeer zeker een goede mediator gevonden via jullie, en daar ben ik ook erg blij mee, maar ik ben zeker twee dagen lang platgebeld door weledelgestrenge dames en heren van allerlei pluimage. Een oplossing zou kunnen zijn om aan te kunnen geven door hoevéél bedrijven je maximaal benaderd wil worden. Twee of drie om uit te kiezen was voor mij persoonlijk meer dan voldoende geweest.

Nadat we goed uit elkaar zijn gegaan, verliep het in de mediation ook vlot. Ouderschapsplan hadden we al zelf ingevuld, fijn dat het nu op papier staat.

Na conflict met mijn aannemer, heb ik door hulp met de mediator een schikking kunnen treffen.

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Mediation trends - brancherapport 2019
Lees meer
Flitsscheiding 2019: hoe snel kun je scheiden?
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer