error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van mediators Vergelijk mediators →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Een mediator in Axel?

Zijn jullie uit elkaar aan het gaan? In dit geval kan een onpartijdige bemiddelaar uit de omgeving Axel de oplossing zijn. Scheiden onder toezicht van een mediator waarborgt dat het scheiden soepeler gaat. Tijdens een onenigheid bij een koppel, wanneer scheiden de enige juiste uitweg lijkt, zou passende mediation verlossing bieden. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je mediation uitzoekt.

Als er een schuld is, hoe die verdeeld wordt, kinderalimentatie, de afwikkeling van de hypotheek, afspraken met betrekking op de omgang, de inboedel inventariseren en verdelen, de verdeling van de spullen met emotionele waarde, ouderschapsplan samenstelling, en eventuele andere kind gerelateerde afspraken.

Wist je dat mediation ook bij andere uitdagingen uitkomst beidt. Onder andere; arbeidsconflicten, zakelijke ruzie, geschillen met de buren of familieruzie.

Wat kost mediation in Axel?

Wat gaat mediation kosten, is een vraag waar wij je mee kunnen helpen. Offerte kan je assisteren bij het zoeken van geschikte mediation. Mediators uit Axel contacten via deze site gaat snel. Voer je wensen in via ons aanvraagformulier, mediators bij jou uit de regio gaan contact opnemen.

Een mediator om te helpen bij het uit elkaar gaan in Axel

Er zijn enkele punten van aandacht. Het beroep advocaat is niet hetzelfde als mediator. Een advocaat is erop gefocust de beste deal voor de partij waar zij voor werken te regelen. Een mediator draait het altijd om er samen uit komen. Mediation zorgt ervoor dat twee partijen weer met elkaar kunnen praten. Hierdoor kan het proces in rap tempo geregeld worden.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk mediators →
Wat onze klanten zeggen

In goed overleg uit elkaar, ouderschapsplan op papier en vast laten stellen wat de alimentatie per maand voor onze kinderen zou zijn.

Goed en snelle terugkoppeling

Ik vond het fijn dat er snel contact werd opgenomen door verschillende mediators. En dat wij samen met een goed gevoel een goede keus konden maken wat bij ons past.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van mediators

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk mediators
Laatste Offerte aanvragen
Uit onze blog
Inspiratie & Tips
De nadelen en voordelen van mediation; dit zijn ze
Lees meer
Ouderlijk gezag na echtscheiding; wie heeft recht op kind?
Lees meer
Een ouderschapsplan mediator helpt bij het ouderschapsplan
Lees meer
Wat kost een scheiding (met behulp van mediation)
Lees meer
Wat kost een mediator? Vergelijk direct op uurtarief
Lees meer