Vergelijk loodgieters
in uw regio

Home Over Offerte.nl Contact

Loodgieters vergelijken is nog nooit zo simpel geweest

Vul uw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen zodat wij de juiste loodgieters voor u kunnen vinden

Ontvang 5 gratis offertes

U krijgt maximaal 5 gratis offertes van loodgieters die aan uw wensen voldoen

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste loodgieter te kiezen die bij u past

Onze loodgieters krijgen gemiddeld een 8,6

V. Willemse - Rotterdam

Onze lekkage was snel verholpen door een loodgieter via jullie.

N. Kuipers - Utrecht

Ja we hebben dakbedekking offertes ontvangen!

Anoniem -

1 keer gebruik van gemaakt en zeer goeie reacties gekregen

E. Visser - Millingen aan de Rijn

Wij hebben offertes aangevraagd voor het plaatsen van een buitenkraan, de dienst is zeker bevallen.

M. Vredenbregt - Den Haag

Boiler moest verplaatst worden i.v.m. onze nieuwe keuken, we hebben inderdaad meerdere offertes ontvangen.

Anoniem -

prima


Loodgieter

Heeft u het koud in huis omdat de verwarming het niet doet, of hebt u een ander klus in uw huis waar u een loodgieter voor nodig hebt? Vraag direct een offerte op bij verschillende loodgieters en ontvang binnen 24 uur minimaal 5 offertes.

U kunt een loodgieter inhuren voor installaties en onderhoud van leidingen maar ook sanitair in Maar niet alle loodgieter bedrijven zijn hierin gespecialiseerd. Het vakgebied van een loodgieter is erg breed, het heeft natuurlijk zijn basistaken, maar vaak specialiseert een loodgieter zich in een bepaalde taak. Zoals bijvoorbeeld het aanleggen van riolering. Niet elk loodgietersbedrijf doet dit. Het is dus belangrijk dat u voor uw specifieke taak het juiste loodgietersbedrijf vindt.

Wat kan een loodgieter voor u doen?

Een loodgietersbedrijf is vaak gespecialiseerd in bepaalde werkzaamheden. De meeste loodgietersbedrijven hebben echter allemaal een bepaalde basiskennis en zullen de volgende klussen zeker voor u kunnen uitvoeren:

  • Onderhouden, vervangen en aanleggen van verwarmingsinstallaties
  • Onderhouden, vervangen en aanleggen van gasinstallaties
  • Onderhouden, vervangen en aanleggen van sanitair installaties
  • Onderhouden, vervangen en aanleggen van riolering

Tips voor het kiezen van een loodgietersbedrijf.

  1. Als er een loodgietersbedrijf is dat gespecialiseerd is in dat wat u wilt laten doen is het aan te raden dit bedrijf hoger op uw lijstje te zetten.
  2. Afhankelijk van de taak, zal de klus u voor jaren plezier moeten opleveren

Een loodgieter inhuren of zelf klussen?

Wat is het voordeel als u een loodgietersbedrijf inhuurt in plaats van de klus zelf uit te voeren. Een loodgietersbedrijf heeft vakkennis over de klust waar u deze voor inhuurt. Als u deze kennis ook bezit kunt u natuurlijk de klus zelf uitvoeren. De meeste mensen hebben vaak niet de kennis in huis om de klus uit te voeren en huren liever een loodgieter in om het werk goed uit te laten voeren.

De taken die een loodgieter uitvoert zijn vaak specialistisch en vergen speciaal gereedschap. Wanneer u zelf een klus wilt uitvoeren moet u ook over de juiste gereedschappen beschikken om de klus uit te kunnen voeren.

Wat kost het om een loodgieter in te huren?

De meeste loodgieters bepalen een prijs op basis van de uit te voeren werkzaamheden. In sommige gevallen zal een uurtarief worden gehanteerd. Als de klus het toelaat kan het ook zijn dat er een vaste prijs wordt afgegeven.

Omdat vrijwel elke loodgieter een ander uurloon hanteert, is het moeilijk te zeggen wat de norm is. Gemiddeld ligt het uurloon van een loodgieter ongeveer tussen de €40 tot €65 per uur. Dit zijn uiteraard richtprijzen, dit kan natuurlijk altijd variëren.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een loodgieter

Een betrouwbaar loodgietersbedrijf herkent u aan een aantal zaken. Het eerste is dat een bedrijf een BTW-nummer en KVK-nummer heeft. Daarnaast herkent u een goed installatiebedrijf wanneer deze zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie. UNETO-VNI is de beroepsorganisatie voor installatiebedrijven. Wanneer u een bedrijf wilt inhuren is het handig om even te checken of ze bij UNETO-VNI zijn aangesloten.

Direct een offerte aanvragen voor een loodgieter

Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen. U vult in minder dan vijf minuten het formulier in. Hierin geeft u precies aan welke werkzaamheden u door een loodgieter wilt laten uitvoeren. Daarna heeft u er geen omkijken meer na en kunt u al binnen 24 uur uw eerste offerte binnen hebben.


Bent u zelf een loodgieter?
Start uw deelname