error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Koffieautomaat specialist Den Bosch

Als u het zat bent telkens te lange pauzes te hebben doordat u en uw medewerkers te weinig tijd hebben om koffie te zetten is het handig een koffieautomaat aan te schaffen. Ook kan u met een automaat eventueel bezoek snel van een kopje zwart vocht voorzien. Een koffieautomaat bij een leverancier bij u in de buurt kopen heeft zo zijn voordelen. Meer over deze voordelen, maar ook advies bij de aanschaf van een koffieautomaat, kan u in dit bericht lezen.

Wat voor koffieautomaten zijn er?

Wanneer u een koffieautomaat in Den Bosch wilt kopen zal u eerst moeten bepalen wat voor soort koffieautomaat u wilt aanschaffen. Er zijn drie verschillende prijscategorieën met elk een verschillende kwaliteit koffie. Instant koffie is erg goedkoop, maar de kwaliteit is over het algemeen matig. Koffie extract, in vaste of vloeibare vorm, wordt aangelengd met warm water. Dit extract is meestal niet van hoge kwaliteit, waardoor de smaak tegen kan vallen.

Een koffieautomaat dat van gemalen koffiebonen gebruik maakt is al een stuk beter. De koffie ontstaat uit ‘echte bonen’, wat een betere smaak geeft. De koffiebonen worden meestal in een luchtdichte zak vers gehouden Voor de hoogste kwaliteit koffie zal u echter een automaat aan moeten schaffen dat koffiebonen ter plekke maalt en verwerkt tot koffie. U zal iedereen tevreden maken met een écht kopje verse koffie.

Kan ik beter een automaat huren of kopen?

Het is steeds vaker mogelijk om bij een leverancier in Den Bosch een koffieautomaat te huren. De voordelen hiervan zijn dat u niet in één keer een groot bedrag hoeft uit te geven en dat het onderhoud over het algemeen door de leverancier gedaan wordt. Wanneer u op lange termijn geld wilt besparen kan u echter toch beter een koffieautomaat kopen. Deze kan u na enkele jaren vervangen door een nieuw automaat, waarna u het oude koffieautomaat nog voor een goede prijs kunt doorverkopen. Besef wel dat u, wanneer u een automaat koopt, zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Dit kan u wel tegen een vergoeding door de leverancier laten doen.

Welke leverancier in Den Bosch kan mij van dienst zijn?

Een geschikte leverancier voor uw koffieautomaat vinden zal niet eenvoudig zijn. Er zijn vele aanbieders en misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. De service van offerte.nl kan u veel moeite besparen. Vul het formulier in met uw specifieke wensen voor het koffieautomaat en u ontvangt van verschillende bedrijven een offerte op maat. En het mooiste: dit kost u helemaal niks!

Wat kan een leverancier in Den Bosch voor u betekenen?

Er zijn diverse voordelen aan een koffieautomaatleverancier bij u in de buurt. De leverancier kan u waarschijnlijk sneller van dienst zijn dan andere klanten die verder weg wonen. Dit geldt niet alleen bij de aanschaf van het koffieautomaat, maar vooral bij het onderhoud. Indien uw automaat kapot is zal uw leverancier u waarschijnlijk binnen een uur kunnen helpen. Wanneer u besluit een koffieautomaat in Rotterdam te kopen kan u via offerte.nl eenvoudig offertes opvragen van diverse leveranciers. Onze service is geheel vrijblijvend en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten tot de door ons geselecteerde offertes binnenstromen.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk koffieleveranciers →

Wat onze klanten zeggen

We hebben een koffieautomaat laten plaatsen. We kregen binnen 24uur meerdere offertes voor koffieautomaten.

Geen toelichting

Fijn lekkere koffie nu!

Binnen een paar minuten had ik de eerste reactie al binnen.

Geen toelichting

Goed

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 06-02-2019 door een klant in 's-Hertogenbosch

Het moet vooral lekker zijn!

Wij lusten graag een goede kopje koffie en espresso ook mag een capacino niet missen.

Aangevraagd op 11-10-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Handige koffieautomaat

handig schoon te maken

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Koffieautomaat voor school

Koffieautomaat voor op school, 26+ personen, Graag advies welk automaat het beste bij onze school past

Aangevraagd op 30-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Koffieautomaat

Een geschikte automaat voor zowel bezoekers als personeel

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Koffieautomaat jongeren centrum

Willen graag voor ons jongeren centrum een koffie apparaat met verschillende koffie keuzes. Voor ongeveer 25 man

Aangevraagd op 21-06-2018 door een klant in 's-Hertogenbosch

Koffieautomaat voor 4 personen

Koffie, thee, cappuchino, espresso, chocolademelk.

Aangevraagd op 25-09-2017 door een klant in 's-Hertogenbosch

4 nieuwe koffieautomaten

We zijn een autodealer met meerdere merken en 50 personeelsleden. We willen 4 nieuwe koffieautomaten. Het liefst allemaal dezelfde (bonen), of 3 bonenmachines en 1 freshbrew/instant (voor in de kantine). Onze machines doen gemiddeld 3.250 kopjes pe

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Koffie op het werk voor de beste prijs?

Lees meer

Dit zijn de beste volautomaat koffiemachines en espressomachines [2019]

Lees meer

Melita koffiemachines voor de beste prijs.

Lees meer

De lekkerste vriesdroog koffie? Vergelijk direct.

Lees meer

Koffieautomaat leasen of huren? Ontvang direct 5 offertes.

Lees meer

La Marzocco koffiemachine of espresso?

Lees meer