Ontvang vrijblijvend offertes van 4 goochelaars & bespaar tot wel 40%

Vrijblijvend 4 offertes van goochelaars

Vul uw postcode in:
...

1. Plaats uw opdracht

Vul het bijbehorende formulier zo specifiek mogelijk in. Wij matchen uw opdacht aan 4 goochelaars die kunnen voldoen aan uw wensen.

...

2. Vul het offerteformulier in

Het aanvragen van offertes is Gratis, Makkelijk en Snel. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in voor de scherpste vrijblijvende offertes op maat.

...

3. Kies uit 4 relevante offertes

Ontvang binnen 24 tot 48 uur max. 4 maatwerk offertes van professionals uit uw regio. Vergelijk & bespaar direct op uw totaalkosten.

Goochelaar inhuren en vergelijken? Gratis & Snel via Offerte.nl

Een goochelaar inhuren? Dat kan natuurlijk voor feesten en partijen. Zeker als het een belangrijk feest voor u is, kan een illusionist net iets extra’s bieden. Maar hoeveel kost dit eigenlijk? Het moet natuurlijk niet al het budget voor het feest wegnemen. Daarom is het belangrijk om eerst een offerte aan te vragen, voordat u er een inhuurt.

Waarom een goochelaar inhuren?

Een goochelaar kan een formeel feest of bijeenkomst net even iets losser maken. Met wat trucs kan hij mensen aan het lachen krijgen, maar ook de bezoekers met elkaar aan de praat krijgen. Mensen met dezelfde ervaringen hebben de neiging beter met elkaar overweg te kunnen. De magisch entertainer kan deze gemeenschappelijke ervaring bieden en de bezoekers met elkaar verbinden. Met 1 simpele goocheltruc kunnen mensen elkaar ontmoeten en een nieuwe band vormen. Daarnaast kan het ook een spectaculaire aanwinst zijn voor de gelegenheid. De trucs kunnen groter zijn en een ware show vormen waarvan jong en oud kunnen genieten. De goochelaar is er voor iedereen, niet alleen de kinderen, en kan uw gelegenheid onvergetelijk maken. Het publiek zal nog lang napraten, ook met de net verworven nieuwe contacten. Zo wordt het feest of de bijeenkomst gegarandeerd een succes.

De kosten van een Goochelaar

Het is natuurlijk leuk om te weten wat een goochelaar voor u kan betekenen, maar hoeveel kost dit nu eigenlijk. Dit hangt van bepaalde variabelen af:

  • Hoe lang wilt u de goochelaar inhuren?
  • Hoe groot moet zijn show zijn?
  • Welke illusionist huurt u in?
  • Waar is de locatie? Met andere woorden: hoe lang moet hij reizen?
  • Wat zijn de attributen die hij nodig heeft voor uw wensen?

Het is dus altijd belangrijk om een offerte aan te vragen voordat u de definitieve beslissing neemt om een goochelaar in te huren. U kunt met de goochelaar bespreken wat uw budget is en hoe deze dit budget kan omzetten in een prachtige show.

De prijzen kunnen variëren van 50 euro per uur tot 150 euro per uur, maar zelfs ver daarboven. Het is dus verstandig een keuze te maken voor een bepaalde goochelaar en daarbij zult u moeten letten op de prijzen als u een budget heeft.

Tips: kortingen en besparen

Sommige goochelaars hebben kortingen voor een bepaald aantal uur dat ze ingehuurd worden. Drie uur is soms bijvoorbeeld dezelfde prijs als vier uur. Dit kan voordelig uitpakken. Let ook op de reistijd van de goochelaar: vaak worden daarvoor ook kosten in rekening gebracht. Als u een goochelaar vaker wilt inhuren dan valt er misschien iets af te dingen op de totale prijs. Het is dus belangrijk om een beetje te onderhandelen. Let er wel op dat de BTW er misschien nog bovenop komt. Deze is 21%. Het is vooral belangrijk dat u een geweldige tijd beleeft aan uw feest en de goochelaar is erin getraind het iedereen naar de zin te maken en de bezoekers en u een geweldige voorstelling te geven. Met deze tips en zaken om rekening mee te houden kunt u misschien een goedkopere voorstelling hebben en het geld dat u bespaard aan andere delen van de gelegenheid kan uitgeven.

Voordelen van Offerte.nl

Gratis en vrijblijvend
Snel offertes op maat
Betrouwbare professionals
Vergelijk, kies en bespaar!

Referenties

De goochelaar op mijn zoontje zijn kinderfeestje was heel erg goed!

B. Groenewold - Boxtel


Top

Christiaan Meijer - Amsterdam


Uw bedrijf op Offerte.nl?

Meld u nu vrijblijvend aan
Ontvang gratis offerte aanvragen
Betaal alleen voor de ontvangen offertes