Freshy blijft langer bij Offerte.nl en wat heeft hij geleerd?

6 maanden geleden is Freshy begonnen als een van de nieuwe collega’s op de afdeling sales, als Internet Marketing Consultant, inmiddels heeft hij zijn contractverlenging getekend en blijft hij nog een jaar langer bij ons.

Je contract is onlangs verlengd, gefeliciteerd! Hoe gaat het nu met jou?
"Ja het gaat goed! Ik ben ontzettend blij langer te blijven bij Offerte.nl. Gezien de tijd waar wij nu in zitten is het wel spannend, je weet niet waar je aan te bent. Als ik terugkijk naar de afgelopen 6 maanden heb ik het gevoel dat alles met een raketvlucht is gegaan. Zo heb ik bijvoorbeeld vijf verticals mogen opzetten: zonnepanelen, laadpalen, isolatie, infrarood en zo begin ik binnenkort met dakkapellen en kozijnen; ik vind de deze tak van verduurzaming echt interessant om op te zetten!"

Wat is jouw meest bijzondere moment van de afgelopen 6 maanden?
"Ik ben erg geschrokken van mijn persoonlijke ontwikkeling, in de goede zin bedoel ik dan. Als ik terugkijk naar mijn skill- en mindset en dat vergelijk met nu, is dat een groot verschil. Maar je ziet het ook terug in het hele bedrijf, niet alleen ik groei, maar wij allemaal. Zo hebben wij nieuwe collega's aangenomen (en zoeken wij nog meer collega’s), hebben wij nieuwe verticals opgezet, nieuwe uitdagingen aangegaan, wij blijven doorgaan: door het dak!"

Je bent inderdaad hard bezig geweest. Waarom ligt je aandacht bij nieuwe verticals opzetten?
"Ik vind het vooral uitdagend en leerzaam. Elke keer nieuwe markt aanboren dan moet je weer nieuwe dingen leren. Het is veel multitasken: het is niet alleen de uitdaging om nieuwe partners te vinden, maar vervolgens ook de leads te zoeken om aan elkaar te matchen. Dat is best lastig, maar ik vind het een uitdaging die ik graag aan ga."

Wat wil je nog verder doen?
"Ik weet niet of ik het op die manier kan verwoorden, maar er valt nog een hoop te leren. Offerte.nl is voor mij een zeer grote leerschool en ik heb een hoop geleerd. Ik ben er nog lang niet, maar ik wil graag verder met het opzetten en optuigen van nieuwe verticals, meehelpen met het groeien van ons salesteam; er valt een hoop te doen dus wij zijn nog lang niet klaar.

Wat ik wel verder zou willen ontwikkelen is het "trainen" van nieuwe collega's en mensen die bij ons een kort meelopen. Dit lijkt ontzettend leuk om meer te doen in de toekomst, wie weet? Wij zijn nog steeds op zoek naar meer collega's"

Wat doe je dan op zo’n dag?
"Ik geef aan hun een pitch die ik zelf heb uitgeschreven, om te kijken of ze het verhaal van Offerte en wat wij doen, goed kunnen overbrengen. Ze lopen dus een dagje met mij mee en aan de hand daarvan kijken wij of iemand goed binnen de Offerte.nl familie past en of ze binnen het sales team passen."

Nieuwe fiets
Freshy was vaak het slachtoffer als het aankwam op zijn groene uberfiets: "Hey, Freshy, wanneer kom je weer eten brengen?", maar dat is nu verleden tijd. "Ik vond dat het tijd was om mijzelf te verwennen met een mooie fiets, als beloning voor mijn prestatie. Het is een "Cowboy 3" geworden, een top fiets, maar dat is niet het enige: mede mogelijk gemaakt door Offerte ga ik binnenkort met mijn vriendin verhuizen naar een mooi nieuw appartement."

"Bij Offerte.nl geloven wij in kansen, geloven en vertrouwen wij jou als persoon, los van je achtergrond, geschiedenis, wat je hebt meegemaakt, etc. Wij zijn ontzettend blij dat wij Freshy hebben kunnen verwelkomen binnen de familie en hopen nog een lange tijd samen te werken."

Klinkt dit als iets waarin je jezelf herkent? Wij zijn op zoek naar collega’s (die onder andere samen met Freshy komen te werken). Neem een kijkje op https://offerte.nl/vacatures, stuur een bericht naar info@offerte.nl of bel 06-43845908.