Ontvang vrijblijvend offertes van 5 drukkerijen & bespaar tot wel 40%

Vrijblijvend 5 offertes van drukkerijen

Vul uw postcode in:
...

1. Plaats uw opdracht

Vul het bijbehorende formulier zo specifiek mogelijk in. Wij matchen uw opdacht aan 5 drukkerijen die kunnen voldoen aan uw wensen.

...

2. Vul het offerteformulier in

Het aanvragen van offertes is Gratis, Makkelijk en Snel. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in voor de scherpste vrijblijvende offertes op maat.

...

3. Kies uit 5 relevante offertes

Ontvang binnen 24 tot 48 uur max. 5 maatwerk offertes van professionals uit uw regio. Vergelijk & bespaar direct op uw totaalkosten.

Een boek drukken via Offerte.nl

Hoewel e-books steeds populairder worden, zijn fysieke boeken in de nabije toekomst nog niet weg te denken uit ons bestaan. Al in het vierde millennium voor Christus gebruikte klassieke beschavingen kleitabletten om hun boodschappen over te brengen. Door de tijd heen is het boek geworden tot wat het nu is. Het concept ‘boek’ heeft de tand des tijds overleefd. Het is daarom zeker geen slecht idee om uw eigen boek te laten drukken.

Uw eigen boek: waarom niet?

Een gedrukt boek van uw hand maakt een grote, en professionele indruk op klanten en vrienden. Het is een ideale manier om een langere boodschap over te brengen, zij het een fictief verhaal, zoals een roman, detective, fantasy of thriller of juist een non-fictie verhaal zoals een biografie, dagboek, hand- of trainingsboek.

U kunt mensen natuurlijk een e-book of Word-document sturen, maar de waarde van deze documenten wordt door ontvangers vaak hevig onderschat. Ze zullen de waarde van een echt boek veel hoger schatten, en er dus ook meer geld voor willen betalen dan voor een digitaal document. Als u het als geschenk wenst te geven hoeven ze er natuurlijk niet voor te betalen, maar blijft het zo dat de waarde ervan hoger zal worden ingeschat.

Het voordeel van uw eigen boek drukken is dat u erg veel flexibiliteit heeft. U kunt volledig zelf de inhoud, uitstraling en prijs van uw boek bepalen. Vaak is het bij een kleinere doelgroep, denk aan ongeveer honderd mensen per jaar, niet eens mogelijk om een uitgeverij te benaderen, en zeker niet als u van plan bent het boek weg te geven. Om dan toch aan een gedrukt boek te komen moet u zelf het heft in eigen handen nemen, en zelf uw boeken laten drukken.

Keuzes bij het laten drukken van een boek

Er zijn verschillende manieren om uw boek te laten drukken. U kunt daarbij denken aan verschillende formaten, het soort kaft, papierdikte, het soort papier en de soort inbinding. Bij formaten kunt u denken aan opties zoals A4, A5 of A6. Wilt u veel tekst op een pagina kwijt kunnen, of heeft u liever dat een boek goed mee te nemen is? Kiest u voor een harde of een zachte kaft? Heeft u liever glanzend of mat papier, en hoe dik moet dat papier dan zijn? Dikker papier zorgt logischerwijs voor een dikker boek. Dit zijn allemaal keuzes die u zelf kunt maken.

Gemakkelijk een offerte aanvragen voor het drukken van boeken

Bij het zelf laten drukken van boeken komt dus wel wat kijken. Gelukkig kunt u op offerte.nl in één keer verschillende drukkerijen benaderen met uw opdracht. U vult uw postcode in en geeft uw opdracht aan. Uw opdracht zal dan naar drukkerijen bij u in de regio gestuurd worden. Zij zullen dan ieder een vrijblijvende offerte voor uw opdracht maken, en u kunt makkelijk kiezen voor de beste drukkerij voor uw boek. Zo zorgt u ervoor dat u goedkoop en gemakkelijk uw eigen boek kunt laten drukken, zonder enige keuzes over te moeten laten aan een uitgever.

Voordelen van Offerte.nl

Gratis en vrijblijvend
Snel offertes op maat
Betrouwbare professionals
Vergelijk, kies en bespaar!

Referenties

Gelukkig kon ik via jullie nog snel posters laten drukken!

B. Spies - Wageningen


Gemakkelijk en effectief, prijs- en kwaliteit vergelijken doe ik vaak op offerte.nl

Anoniem -


Uw bedrijf op Offerte.nl?

Meld u nu vrijblijvend aan
Ontvang gratis offerte aanvragen
Betaal alleen voor de ontvangen offertes