error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Spijkenisse

Ben je op zoek naar een boekhouder in Spijkenisse? Dit is een moeilijke keuze. Het is uiteraard fijn als je boekhouder je bedrijf begrijpt. Een boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop schelen. De boekhoudkantoren die bij ons partner zijn, zijn stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit en expertise. Een boekhoudkantoor in de buurt van Spijkenisse vergelijken via deze site is makkelijk. Voer je wensen in via ons aanvraagformulier en wij brengen je in contact met bedrijven uit je regio.

Accountant of administratiekantoor in Spijkenisse

Sommige boekhouders noemen zichzelf accountant en andersom vindt ook plaats. Er bestaat een verschil tussen deze twee maar in de meeste gevallen bedoelen mensen hetzelfde wanneer het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountant of administratiekantoor in Amersfoort?

Vind je het fijn om meer te weten te komen over tarieven? Vul het formulier in en verkrijg in 24 uur maximaal 5 aanbiedingen. Ben je klaar om het formulier in te vullen? Probeer zo goed mogelijk aan te geven wat je nodig hebt. Denk onder meer aan de onderstaande vragen;

  • Wil jij een deel van je administratie uitbesteden of jouw complete boekhouding?
  • Verstuur je de financiën bij voorkeur via e-mail aan of op kantoor?
  • Wil je iemand die uit zichzelf adviezen geeft (iemand die dit doet kan zeer goed zijn)? Een uitstekende boekhouder uitzoeken was nimmer zo gemakkelijk.

Wat kost het?

Als boekhoudkantoren een uurtarief hanteren ligt dit vaak tussen de 50 - 100 euro. Een vast tarief per maand is wat veel boekhoudkantoren in rekening brengen. Hiervoor spreken jij en de boekhouder goed af wat voor taken er plaatsvinden binnen die vergoeding. Als je dat doet zorg je dat dat er geen discussies zijn.

ZZP boekhouder Spijkenisse

Ben jij een ZZPer? De kans is groot dat jouw boekhouding niet heel ingewikkeld is. Toch blijft het heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je adviseerd en helpt . Offerte.nl heeft een aantal partners in de buurt van Spijkenisse die voor jou in aanmerking komen.

Zij kunnen je helpen bij onder meer:

  • Aangifte van je IB
  • De salarisadministratie
  • BTW
  • Vragen beantwoorden
  • Starters-korting verzorgen
  • Enz.

Zo werken wij

Jij vraagt een offerte aan via onze site. Zodra wij jouw ingevulde formulier in ons systeem zien starten wij met het matchen van jouw offerteaanvraag met de juiste partners in je omgeving. Wij hebben boekhoudkantoren uit heel Nederland aangesloten. Onze partners gaan contact met je zoeken, om zo tot een offerte te komen. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een keuze maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 21-10-2018 door een klant in Nissewaard

Volledige boekhouding

Verkoop van geur melts / Branders en meer geur spulletjes. Per 1 november een unit gehuurd in de mercato Hoogvliet

Aangevraagd op 09-10-2018 door een klant in Nissewaard

Administratiekantoor nodig

Jaarlijks moet er een privé belasting-aangifte worden gedaan. En daarin moet de administratie van het bedrijf in verwerkt worden. Ik hou zelf de administratie bij in een Excel-bestand. Ik doe jaarlijks aangifte, ook voor de BTW, omdat mijn omzet vrij gering is. Ik heb een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De administratie wordt nu gedaan door een groot administratiekantoor. De kosten liggen hoog en de werkzaamheden zijn eigenlijk beperkt. Ik ben dus op zoek naar een kleinschaliger bedrijf dat mijn gegevens even nakijkt en invult/overneemt op de belastingaangifte.

Aangevraagd op 05-10-2018 door een klant in Nissewaard

Boekhouder electro monteur

Ik ben een Electro monteur en ben werkzaam in de bouw, utiliteit en renovantie. Ik ben opzoek naar een betrouwbare boekhouder.

Aangevraagd op 02-10-2018 door een klant in Nissewaard

Administratie overnemen

Tevens advies aangaande personeel aannemen / contracten. evt. omzetting bedrijfsvorm (indien nodig) dus eigenlijk een heleboel startersvragen. het bedrijf is een seizoensgebonden bedrijf.

Aangevraagd op 28-08-2018 door een klant in Nissewaard

Belastingaangifte verzorgen

Naheffing aanslag

Aangevraagd op 14-08-2018 door een klant in Nissewaard

Inkomstenbelasting

Zelf ben ik boekhouder geweest, de afgelopen 5 jaar zelf alles gedaan. Omdat ik steeds meer omzet heb en er een motor met financial lease bij wil kopen lijkt het me handig om het toch onder te brengen, aangezien ik niet van alle laatste ins en outs op de hoogte ben. Wil graag mijn inkomstenbelasting laten doen.

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Nissewaard

Boekhouding

Boekhouding elektricien. Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in Nissewaard

Boekhouder voor belastingaangiftes

Wij zijn op zoek naar een boekhouder die al onze belastingaangifte kunnen doen , voor ons bedrijf. Graag offerte per mail sturen , we zijn momenteel slechts telefonisch bereikbaar.

Aangevraagd op 11-06-2018 door een klant in Nissewaard

boekhouder toerisme

Nog niet geregistreerd ZZPer. Wel al toerisme consultant in Baviaanskloof, Zuid Afrika. Wil daar ook toerisme tours en administratief werk doen voor (toerisme-)boeren.

Aangevraagd op 12-04-2018 door een klant in Nissewaard

Volledige administratie verzorgen

Volledige boekhouding, Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw)