Damos Financial Services BV is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de regio van Voorburg laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Damos Financial Services BV uit Voorburg. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Damos Financial Services BV doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Damos Financial Services BV is geopend op 01-02-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 27368650. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.