error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Peter Ketelaar is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Doetinchem laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Peter Ketelaar uit Doetinchem. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Peter Ketelaar kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Peter Ketelaar is opgericht in 16-01-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 54411343. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Peter Ketelaar
Branche
Boekhouder
KVK
54411343
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders