error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Peter Ketelaar is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Doetinchem.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Peter Ketelaar uit Doetinchem. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Peter Ketelaar neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Peter Ketelaar is geopend op 16-01-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 54411343. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Peter Ketelaar
Branche
Boekhouder
KVK
54411343
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders