error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor O&A of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Zaandam.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor O&A uit Zaandam. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor O&A neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor O&A is opgericht in 14-03-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 34244326. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor O&A
Branche
Boekhouder
KVK
34244326
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-03-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders