error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Lia Oostveen of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Waverveen.

Meer weten over Administratiekantoor Lia Oostveen uit Waverveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Lia Oostveen neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Lia Oostveen bestaat al sinds 01-03-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 30283682. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Lia Oostveen
  • Cliffordweg 20A, 3646AG, Waverveen
  • 0297 261098
Branche
Boekhouder
KVK
30283682
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders