Administratiekantoor J. Bijma is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Woudsend.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor J. Bijma bestaat al sinds 25-02-1980 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 1066795. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratiekantoor J. Bijma uit Woudsend? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor J. Bijma regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.