error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor J. Bijma of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de regio van Woudsend.

Meer weten over Administratiekantoor J. Bijma uit Woudsend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor J. Bijma neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor J. Bijma is opgericht in 25-02-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01066795. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor J. Bijma
  • Vosseleane 10, 8551RA, Woudsend
  • 0514 591425
Branche
Boekhouder
KVK
1066795
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-02-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders