error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor AvdB of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Nijmegen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor AvdB uit Nijmegen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor AvdB doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor AvdB is geopend op 01-10-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 50914758. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor AvdB
Branche
Boekhouder
KVK
50914758
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders