error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiebureau C.J. Kroon is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de regio van 's-Gravenhage.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiebureau C.J. Kroon uit 's-Gravenhage. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiebureau C.J. Kroon kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiebureau C.J. Kroon is geopend op 01-01-1935 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 70680418. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiebureau C.J. Kroon
  • Dinkel 21, 2491CK, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
70680418
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1935
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders