error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

AB Administratiekantoor is een administratie specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Apeldoorn.

Bekijk hier alle details en reviews van AB Administratiekantoor uit Apeldoorn. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AB Administratiekantoor neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit bedrijf

AB Administratiekantoor is geopend op 21-04-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 08194225. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

AB Administratiekantoor
  • Parelhoender 30, 7335GS, Apeldoorn
  • 06-34773519
  • cam_bulent@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
08194225
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
21-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders