error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Franeker

Een boekhouder in Franeker? Waar moet je op letten? Het is uiteraard fijn als de boekhouder je onderneming snapt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop belasting schelen. Bij ons aangesloten bedrijven, zijn stuk voor stuk getoetst op kunde en kennis. Boekhouders uit %CITY contacten via Offerte.nl is niet moeilijk. Dien je gegevens en wensen in op Offerte.nl, wij zorgen ervoor dat bedrijven uit jouw buurt contact met je zoeken.

Accountant of administratiekantoor in Franeker

Je hebt accountants die zichzelf uitgeven als boekhouder terwijl die laatste groep de titel accountant draagt. Er bestaat een afwijkingen tussen deze twee maar meestal gaat het over hetzelfde als het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountant of administrateur in in of nabij Amersfoort?

Wil je eerst inzicht te krijgen in prijzen? Vul het aanvraagblad in en ontvang binnen 1 dag ten hoogste 5 prijsopgaven. Ben je klaar om het aanvraagformulier op te maken? Geef zo duidelijk mogelijk aan waar je behoeftes liggen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen;

  • Wil jij een bepaald deel van je financiën uit handen geven of je gehele boekhouding?
  • Lever je de financiën bij voorkeur digitaal aan of fysiek?
  • Prefereer je een persoon die zonder te vragen adviseert (iemand die dit doet kan zeer welkom zijn)? Een uitstekende accountant kiezen was nog nooit zo ongecompliceerd.

Kosten

Sommige boekhouders hanteren een uurtarief, dit ligt vaak rond de € 70. Veel boekhouders spreken echter liever een vast tarief per maand af. Met vaste tarieven weet je precies waar je aan toe bent qua werkzaamheden. Als je dat doet zorg je dat dat er geen discussies zijn.

ZZP boekhoudkantoor Franeker

Ben jij een ZZPer? Vaak is jouw administratie in dat geval niet ingewikkeld. Het is toch heel belangrijk dat er iemand meekijkt, je kan adviseren en helpt om tijd en geld te besparen. Offerte.nl heeft een verscheidene boekhouders in de buurt van Franeker die voor jou in aanmerking komen.

Deze kunnen jou helpen met zaken zoals:

  • De IB
  • Jaarrekening laten opstellen
  • Salarisadministratie
  • Het indienen van je OZB
  • Antwoord geven op vragen over boekhouding
  • Heffingskorting aanvragen
  • Etc.

Hoe werkt Offerte

Jij dient een aanvraag in. Zodra wij je offerteaanvraag binnen krijgen gaan wij aan de slag met het matchen van jouw gegevens met de juiste boekhouders uit jouw omgeving. Wij hebben boekhouders overal in het land geregistreerd. Om tot een offerte te kunnen komen, gaan deze partners contact met je zoeken. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een keuze maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 18-07-2018 door een klant in Franekeradeel

Advies BV boekhouding

Adviseer ons