error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Drachten

Aan het zoeken naar een boekhouder in Drachten? Waarop moet je letten? Het is makkelijk als iemand je business begrijpt. Je boekhouder moet meekijken, dat kan veel besparen. Bij Offerte aangesloten kantoren, zijn gecontroleerd op kunde en kennis. Een boekhoudkantoor in Drachten contacten via Offerte.nl is niet moeilijk. Voer je keuzes in via ons aanvraagformulier, wij zorgen ervoor dat boekhoudkantoren bij jou uit de regio contact met je opnemen.

Zo werkt Offerte

Je vraagt een offerte aan via ons formulier. Zodra wij je gegevens binnen krijgen beginnen we met het matchen van jouw aanvraag met de juiste boekhouders bij jou uit de buurt. Wij hebben boekhoudkantoren in heel Nederland geregistreerd. Onze partners gaan contact met je zoeken, Zodat ze een voorstel kunnen doen. Als jij de informatie hebt ontvangen kun jij kiezen welke partner het best bij je past.

ZZP boekhouding Drachten

Werk jij als zelfstandige ondernemer? Grote kans dat jouw administratie niet veel werk is. Advies en hulp is wenselijk, want dat kan veel geld en moeite schelen. Offerte.nl heeft een verscheidene boekhouders voor ZZPers in de regio van Drachten aan wij jij je boekhouding kan uitbesteden.

Deze kunnen jou helpen met bijvoorbeeld:

  • Je IB
  • Verwerken van salarisadministratie
  • Je OZB aangifte
  • Vragen over de boekhouding beantwoorden
  • Helpen met zaken zoals zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling, Oudedag-reserve
  • Etcetera

Tarieven

Als boekhoudkantoren een tarief per uur rekenen ligt dit tarief meestal tussen de 50 - 100 euro. De meeste boekhouders rekenen echter een vast tarief per maand. Met vaste tarieven weet je precies wat voor taken uitgevoerd worden. Op die manier voorkom je onenigheid.

Accountant of administratiekantoor in Drachten

Je hebt accountants die zichzelf de naam boekhouder geven terwijl die laatste groep zichzelf ook weer accountant noemt. Er zit een afwijkingen binnen deze twee maar meestal bedoelen mensen hetzelfde als het over een boekhoud-, administratie- of accountantskantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountantskantoor of administratiekantoor in in of nabij Amersfoort? Wil je tarieven inzien? Vul het formulier in en verkrijg in 24 uur maximaal vijf offertes. Heb je genoeg informatie om het aanvraagformulier in te vullen? Wees zo concreet mogelijk met aangeven wat jij wil. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten;

  • Wil jij een onderdeel van je administratiebeheer uit handen geven of jouw volledige boekhouding?
  • Lever je de financiën liever digitaal aan of op papier?
  • Wil je een specialist die ongevraagd adviseert (een boekhouder die dit doet kan zeker welkom zijn)? Een juiste accountant uitzoeken was nimmer zo eenvoudig.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Plaatsen