error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder De Lier

Aan het zoeken naar een boekhouder in De Lier? Dit kan een lastige beslissing zijn. Het is vaak fijn als iemand met je meedenkt. Een boekhouder moet meekijken, dat kan veel schelen. Boekhouders die bij ons zijn aangemeld, zijn gecheckt op expertise en kennis. Een boekhouder uit %CITY contacten via deze site is eenvoudig. Voer je gegevens en voorkeuren in via onze website, wij zorgen ervoor dat boekhoudkantoren bij jou uit de regio contact met je zoeken. Samen zorgen we ervoor dat we voor jou de perfecte boekhouder vinden!

Accountant of administratiekantoor in De Lier

Je hebt accountants die zichzelf de naam boekhouder geven terwijl laatstgenoemde de titel accountant draagt. Er zit een onderscheid tussen deze twee maar in de meeste gevallen wordt hetzelfde bedoeld als het over een accountant, boekhouder of administratiekantoor gaat. Zit je in de buurt van Amersfoort en heb je een boekhouder of accountantskantoor nodig? Wil jij tarieven tegenover elkaar zetten? Vul het aanvraagblad in en ontvang binnen 1 dag maximaal 5 offertes. Ben je klaar om het formulier op te maken? Wees zo concreet mogelijk met aangeven wat jij nodig hebt. Je kan hierbij denken aan onder meer de volgende punten;

  • Wil jij een deel van je boekhoudwerkzaamheden uit handen geven of jouw volledige boekhouding?
  • Breng je administratie het liefst via e-mail aan of fysiek?
  • Wil je een boekhouder die ongevraagd adviseert (een administrateur die meedenkt kan zeer goed zijn)? Een juiste accountant uitkiezen was niet eerder zo makkelijk.

Wat zijn de tarieven?

Enkele boekhoudkantoren hanteren een tarief per uur, dit ligt vaak rond de € 70. Een vaste prijs per maand is wat veel boekhoudkantoren rekenen. Hiervoor spreken jullie precies af wat voor werkzaamheden er gedaan gaan worden binnen die vaste vergoeding. Daarmee zorg je dat dat er geen verassingen zijn.

ZZP boekhouding De Lier

Ben jij zelfstandig? Grote kans dat jouw boekhouding niet heel ingewikkeld is. Toch is het nog steeds heel belangrijk dat er iemand met je meekijkt, je kan adviseren en kan helpen zodat je er financieel het beste uitkomt. We werken samen met verschillende boekhouders voor ZZPers in de regio van De Lier.

Deze kunnen je helpen met onder meer:

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • De OZB
  • Vragen beantwoorden
  • Helpen met zaken zoals zelfstandigenaftrek, MKB vrijstelling, Oudedag-reserve
  • Etcetera

Zo werkt Offerte.nl

Je dient een offerteaanvraag in. Zodra wij jouw ingevulde formulier binnen krijgen starten wij met zoeken naar de juiste partners uit je buurt. Wij hebben boekhouders overal in Nederland geregistreerd. Onze partners zullen contact met je opnemen, om zo tot een offerte te komen. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een keuze maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 15-05-2018 door een klant in Westland

jaarrekening opstellen

audiovisueel specialist. verkoopt geen producten. levert diensten en investeert in bedrijfsmiddelen. (film en video apparatuur)

Aangevraagd op 19-04-2018 door een klant in Westland

Administratie installatie monteur

Installatie monteur voor ziggo