error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van boekhouders Vergelijk boekhouders →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Boekhouder Bilthoven

Zoek je een boekhoudkantoor in Bilthoven? Welke moet je kiezen? Het is uiteraard makkelijk als de boekhouder met je meedenkt. Een boekhouder moet meekijken, dat kan een hoop kosten besparen. Boekhouders die bij ons zijn aangemeld, zijn gecheckt op kunde en kennis. Boekhouders in de buurt van Bilthoven vergelijken via deze website gaat gemakkelijk. Dien je voorkeuren in op Offerte.nl, wij zorgen ervoor dat boekhouders die in jouw regio actief zijn een offerte doen.

Accountant of administratiekantoor in Bilthoven

Je hebt accountants die zichzelf uitgeven als boekhouder terwijl laatstgenoemde de naam accountant prefereert. Er zit een onderscheid tussen deze twee maar in de meeste gevallen gaat het over hetzelfde als het over een administrateur, accountant of boekhoudkantoor gaat. Ben jij op zoek naar een accountantskantoor of administratiekantoor in de regio Amersfoort? Wil je prijzen inzien? Vul het formulier in en verkrijg in 1 dag tot wel 5 prijsopgaven. Heb je alle gegevens om het formulier op te maken? Geef zo duidelijk mogelijk aan wat jij wil. Denk onder andere aan deze dingen;

  • Wil je een bepaald onderdeel van je administratiebeheer uitbesteden of je volledige boekhouding?
  • Breng je administratie bij voorkeur digitaal aan of op papier?
  • Gaat je voorkeur uit naar iemand die uit zichzelf adviezen geeft (een persoon die dit doet kan erg welkom zijn)? Een juiste accountant uitzoeken was niet eerder zo gemakkelijk.

Kosten

Als boekhoudkantoren een uurtarief rekenen ligt dit meestal tussen de € 50 en € 100. De meeste boekhoudkantoren spreken echter liever een vaste prijs per maand af. Hiervoor spreken jij en de boekhouder precies af wat voor taken er plaatsvinden binnen dat vaste tarief. Als je dat doet zorg je dat het voor beide partijen duidelijk is.

ZZP boekhoudkantoor Bilthoven

Ben jij zelfstandig? Dan is je boekhouding meestal niet ingewikkeld. Advies en hulp is wenselijk, want dat kan veel geld en moeite besparen. Offerte.nl heeft een aantal boekhouders voor ZZPers in de buurt van Bilthoven die interessant zijn voor jou.

Zij kunnen jou helpen bij zaken zoals:

  • De aangifte van je inkomstenbelasting
  • Verwerken van salarisadministratie
  • Het verwerken van de BTW aangifte
  • Eventuele vragen beantwoorden
  • Starters-korting verzorgen
  • Etc.

Zo werken wij

Jij dient een offerteaanvraag in. Zodra wij je offerteaanvraag ontvangen starten wij met zoeken naar de juiste boekhouders in je omgeving. Offerte.nl heeft boekhouders overal in Nederland aangesloten. Om een offerte te kunnen doen, gaan onze partners contact met je opzoeken. Op basis van de contacten en de offertes kun jij een keuze maken.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk boekhouders →
Wat onze klanten zeggen

Nu weet ik zeker dat mijn boekhouding goed zal zijn! Bedankt voor jullie goede service!

Ik zocht een betrouwbare boekhouder, die de voordelen kon uitleggen van een startende ondernemer. Als startende ZZP-er had ik behoefte aan duidelijk advies. Geweldig boekhouder gevonden top service offerte.nl!

Zo handig dat je boekhouders met elkaar kunt vergelijken!

Salarisadministratie 10 man, btw aangiftes per maand

Ik zocht een boekhouder voor het verzorgen van mijn inkomstenbelasting.

Ik zocht een boekhouder met kennis van het boekhoudpakket exact. 5 offertes ontvangen Gekozen voor het administratiekantoor bij mij in Hilversum

Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van boekhouders

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk boekhouders
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 16-06-2019 door een klant in De Bilt

BV in oprichting

Spaar BV - nog geen activiteit. Gaat straks druk worden, heb een aantal overnames geplant.

Aangevraagd op 17-10-2018 door een klant in De Bilt

Boekhouding van zzp-er

het bij houden van mijn in en uitgave binnen het bedrijf Jaarrekening, Aangifte inkomstenbelasting, Aangifte omzetbelasting (btw), Aangifte vennootschapsbelasting, Salarisadministratie

Aangevraagd op 20-08-2018 door een klant in De Bilt

Administratie onderhoudsbedrijf

Administratie timmer en onderhoudsbedrijf

Aangevraagd op 13-08-2018 door een klant in De Bilt

ZZP

Volledige boekhouding zzp-er.

Aangevraagd op 11-07-2018 door een klant in De Bilt

belasting

Ik zou graag hulp willen bij belastingzaken voor mijn zaak maar als het mogelijk is ook prive, dit lijkt namelijk nu al veel invloed op elkaar te hebben. Ik maak zelf facturen aan ect. Maar zou ook advies willen over hoe ik en wat ik goed bijhouden.

Aangevraagd op 16-04-2018 door een klant in De Bilt

Startend ondernemer heeft hulp nodig

Startend ondernemer die wel hulp kan gebruiken bij alle regels, eventuele voordelen (startersaftrek etc) en wat algemene kennis mbt boekhouden en wetgeving