error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right

Vind de beste beveiligingsbedrijf voor de juiste prijs

Vergelijk beveiligingsbedrijven
  • Ontvang tot 5 offertes op maat
  • Gecertificeerde professionals
  • Gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Beveiliging

Het werk dat een beveiligingsbedrijf levert

Het inschakelen van een beveiligingsbedrijf kan de veiligheid van jouw pand extra waarborgen. De beveiligers die bij een beveiligingsbedrijf werken zijn speciaal opgeleid. dit houdt dus in dat niet iedereen zich een beveiliger kan noemen. Beveiligers werken volgens strikte protocollen. Via onze site kun je op snelle en eenvoudige wijze offertes aanvragen voor beveiligingsbedrijven.

Wat houdt objectbeveiliging in?

Objectbeveiliging is -zoals de term eigenlijk al suggereert- het beveiligen van een object. Dit kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het algemeen bekende alarmsysteem. Een beveiligingssysteem kan zowel thuis als in een bedrijf worden gebruikt. Een object kan ook beveiligd worden door middel van een camera installatie of door beveiligers in te schakelen. Objectbeveiliging voorkomt schade aan het object maar ook aan de mensen die zich in en rondom het object bevinden, denk bijvoorbeeld aan een winkel.

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn erg effectief in het tegengaan van calamiteiten. Ze kunnen worden ingezet in particuliere- en bedrijfsruimte. Het installatieproces is over het algemeen vrij eenvoudig. Op het moment dat het alarmsysteem is geïnstalleerd kan deze meteen gebruikt worden

Camera installatie

Camerabewaking is veruit één van de meest gekozen vormen van beveiliging. De camera’s monitoren 24/7 de omgeving en de beelden die zijn gemaakt kunnen op elk moment worden bekeken door het systeembeheer en de mensen bij wie de camerabewaking is geïnstalleerd. De algehele veiligheid wordt op deze manier gewaarborgd.

Beveiligers

Het inhuren van een beveiliger is wellicht één van de meest directe manieren om de veiligheid te waarborgen. Beveiligers zijn speciaal geschoold en hanteren strikte regels omtrent veiligheid. Ze weten dus goed waar ze op moeten letten en wat er allemaal bij komt kijken om een pand -meestal gaat dit om winkels en andere openbare ruimtes - optimaal te beveiligen.

Hoeveel kost objectbeveiliging?

Welke kosten gemaakt moeten worden voor het beveiligen van een object hangt onder andere af van de vorm van beveiliging. De prijzen tussen het inhuren van een beveiliger en bijvoorbeeld het installeren van een alarmsysteem zijn over het algemeen vrij verschillend van elkaar. Daarom is het zaak eerst te bepalen welke vorm van beveiliging je wil toepassen, om vervolgens de aanbieders van de gekozen beveiligingsvorm met elkaar te vergelijken.

Beveiliging inhuren voor evenementen

Naast het inhuren van beveiliging voor een pand of erf is het uiteraard ook mogelijk om beveiliging in te huren voor een evenement, bijvoorbeeld voor een feestje of een festival. Op dit soort evenementen zijn altijd veel mensen tegelijkertijd in één ruimte aanwezig. Het inzetten van beveiliging is dan essentieel om een evenement in goede banen te leiden en eventuele conflicten te voorkomen.

Het inhuren van een beveiligingsbedrijf

Via Offerte.nl kun je op eenvoudige en snelle wijze een beveiliger inhuren. Middels het invullen van het aanvraagformulier krijg je binnen 24 uur maximaal vijf offertes op maat toegestuurd van beveiligingsbedrijven die bij Offerte.nl zijn aangesloten en bij jou in de regio zitten. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan krijg je de offertes van beveiligingsbedrijven die in de omgeving van Amsterdam zijn gevestigd toegestuurd. Deze offertes kun je vervolgens met elkaar vergelijken op basis van dienstverlening en kosten, zodat je er zeker van bent dat je het beveiligingsbedrijf inhuurt die jou het beste van dienst kan zijn. Tevens zijn deze offertes vrijblijvend en gratis.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Objectbeveiliging

Wilt u een beveiligingsbedrijf inhuren in uw regio? Vraag een offerte aan via Offerte.nl

Lees meer

Ben jij zelf een beveiligingsbedrijf?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.