Offerte.nl betrouwbaar en snel
Waarom Offerte.nl?
clock
De laatste aanvraag
was 2 minuten geleden
padlock
Deze website en uw
gegevens zijn veilig
Bekend van

Ontdek wat het beste alarmsysteem is voor jou. Vul je wensen in en ontvang vrijblijvende offertes. Zo kun je het beste alarmsystemen vergelijken!

Wanneer je een alarmsysteem laat installeren, moet je er zeker van zijn dat jouw veiligheid gegarandeerd wordt. Het is daarom belangrijk om te investeren in een systeem dat aan al je verwachtingen voldoet. Slechte systemen geven al snel valse meldingen, hebben last van storingen of geven slechte beveiligingsbeelden. Wil je dus volledig kunnen rekenen op jouw alarm? Dan is het nuttig om op de hoogte te zijn van het beste alarmsysteem van dit moment. Door verschillende technieken met elkaar te vergelijken, ben je in staat om een weloverwogen keuze te maken.

Offerte.nl brengt je op de hoogte van de beste technische snufjes van dit moment, zodat jij straks geniet van de zekerheid van een van de beste alarmsystemen op de markt. Alarmsystemen vergelijken was nog nooit zo makkelijk.

Waar moet het beveiligingssysteem aan voldoen?

Als het om een beveiligingssysteem gaat, zijn er twee zaken die altijd voorop moeten staan: betrouwbaarheid en accuraatheid. Zo is het essentieel om zeker te weten dat jouw alarm altijd verbonden is met de ontvanger. Je krijgt deze zekerheid door voor een bekabeld alarm te gaan. De verschillende sensoren staan direct in contact met de ontvanger, zodat er geen ruimte is voor storingen. Ga je liever toch voor een draadloos systeem? Investeer dan in een alarm dat werkt op een frequentie van 868 MHz.

Dit verkleint de kans op storingen aanzienlijk. Op het gebied van accuraatheid is het belangrijk om camera’s en sensoren met een speciale nachtstand aan te schaffen. Dit betekent dat het alarm ook in erg donkere omstandigheden kan functioneren. Een belangrijke kwaliteit, want dieven en inbrekers slaan natuurlijk het liefste toe tijdens de nacht.

De speciale features van de alarmsystemen van 2020

Je verwacht dat een kwalitatief alarmsysteem goed functioneert en accurate meldingen doorgeeft. Daarnaast zijn er nog extra zaken die een goed systeem onderscheiden van het beste systeem. Bepaalde extra features maken het gebruik van het alarm eenvoudiger en zorgen voor meer overzicht en zekerheid. Een goed voorbeeld hiervan is een geavanceerde app. Een goede app maakt het mogelijk om live beelden van je camera’s te bekijken, maar stelt je ook in staat om jouw deuren en ramen vanaf een afstand op slot te doen.

Deze techniek komt ook goed van pas, wanneer een medewerker zijn sleutel is vergeten of wanneer je een pakketbezorger binnen wilt laten. De beste alarmsystemen zijn dan ook voorzien van een deurbel met camera. Dat maakt het beheren van jouw pand des te makkelijker.

Makkelijk alarmsystemen vergelijken, wat zijn de kwaliteitseisen?

Er zijn een aantal eisen waar een goed alarmsysteem aan moet voldoen. Er zijn een aantal systemen die alle juiste specificaties hebben en die dus bij de beste alarmsystemen van het moment horen. Vooral de installaties van Blaupunkt scoren goed, zoals de Q3200 en de SA 2700. De Q3200 heeft een zeer betrouwbare draadloze verbinding en is bovendien uit te breiden met allerlei extra’s, van magneetcontacten tot bewegingsmelders. De SA 2700 is gemakkelijk te installeren en daardoor ook geschikt voor mensen met minder technische kennis. De lange batterijduur van deze installatie maakt het systeem nog wat beter. Ook eTiger maakt een aantal van de beste alarmsystemen in 2020.

Vooral de eTiger S4 is een goed starterspakket dat vooral opvalt dankzij de software. Alle meldingen komen goed en duidelijk binnen, ook op je smartphone. De eTiger S3b is iets uitgebreider, met instelbare sirenes en de mogelijkheid om telefonische oproepen te ontvangen. Dan is er nog de Eminent EM8610: een systeem dat opvalt, doordat het alarm is voorzien van een microfoon. Zo zie je niet alleen wat er in je huis gebeurt, maar hoor je het ook.

Het beste camerasysteem van dit moment

Er zit een verschil tussen het beste alarmsysteem en het beste camerasysteem van 2020. Een camerasysteem moet namelijk vooral scoren op het gebied van beeldkwaliteit. Ook het opslaan en terughalen van oude beelden moet makkelijk en soepel verlopen. Digitale camera’s scoren altijd beter dan analoge modellen, maar zijn wel duurder. Voorbeelden van systemen met een goede resolutie, camerahoek en software zijn onder andere het YubiX CCTV systeem en de Hikvision Darkfighter. De camera’s van YubiX zijn erg betaalbaar en maken het mogelijk om de videobeelden direct op je telefoon te bekijken. De Darkfighter camera’s van Hikvision staan juist bekend om hun perfecte beeldkwaliteit.

Zelfs in de meest donkere ruimtes kunnen ze scherpe beelden maken die duidelijk zichtbaar zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een inbreker die wel gefilmd is, maar die nauwelijks te herkennen is op de beelden.

Alarmsystemen vergelijken en een voordelige prijs

Je weet nu precies hoe je alarmsystemen vergelijken het beste kan doen. maar de vraag is hoe betaalbaar deze systemen zijn. Nieuwe technologie is over het algemeen erg duur. Dat geldt ook voor beveiligingsinstallaties. Gelukkig zijn er manieren om de kostprijs iets omlaag te krijgen. Een goede tactiek is het benaderen van verschillende bedrijven in jouw regio. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen tarieven en wil natuurlijk concurreren met andere professionals. Door goed te onderhandelen en verschillende offertes aan te vragen, kan je al snel 40% besparen op het beste alarmsysteem.

Dankzij Offerte.nl wordt dit nog makkelijker. Je hoeft alleen maar je wensen door te geven en je krijgt automatisch verschillende offertes van bedrijven in de buurt. Zo ben jij altijd extra voordelig uit.