Op zoek naar meer informatie over Mr. N.J. Oostenbroek B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Mr. N.J. Oostenbroek B.V. data

Je wil misschien meer info over Mr. N.J. Oostenbroek B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27269972 het KVK nummer van Mr. N.J. Oostenbroek B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-08-2004.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;